Sayfalar

8 Mart 2015 Pazar

WHATSAPP MESAJLARI TAKİP

   Günümüzde sohbet alanında en popüler ve kullanışlı olan uygulama hiç şüphesizdir ki whatsapp uygulamasıdır. Durum böyle olunca telefondaki sms bilgilerinden çok whatsapp sohbetleri bizi meraklandırıyor. Peki whatsapp takibini en iyi hangi yazılımla yaparız ? Bana göre bu konu da en başarılı iki yazılım Mspy ve Flexispy'dır. İster android telefonlar da isterseniz de iphone cihazlarınızda bu iki yazılımı çok rahat kullanabilir ve whatsapp takibi sağlayabilirsiniz. 

   Az önce de dediğim gibi whatsapp uygulaması mesajlaşmak için en çok tercih edilen plartformdur. Kullanıcıların büyük çoğunluğu da 18 yaşından küçük çocuklardır. Çocukların anne ve babaları için ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yoktur. Hiç bir anne ve baba çocuklarının tırnağına bile zarar gelmesine dayanamaz. Durum böyleyken ve günümüz de artık malesef neredeyse yaşanılmaz bir hal almışken,çocuklarımızın whatsappta kimlerle ne şekilde iletişime geçtiğini ve aralarında neler paylaştığını öğrenmek kaçınılmaz oluyor.

   Çocuklarımızın başına sadece dışarıdayken gelmez kötü şeyler. Evimizde hatta dizimizin dibinde oturken dahi telefonu aracılığıyla iletişime geçtiği bir insan tarafından tehdit de edilebilir ya da bir şeyleri yapma konusunda baskı uyguluyor olabilirler. Bu ve bunun gibi daha örneğini yüzlerce çoğaltabileceğimiz sebeplerden ötürü küçük yaştaki çocuklarımızın konuşmalarını kontrol altına almakta ve kötü bir durum varsa anında müdahale etmek de fayda vardır. 

   Yazımın başında da söylediğim gibi Mspy ve Flexispy yazılımları kullanıcılarına whatsapp takip konusunda son derece kaliteli bir takip imkanı sunuyor. Whatsapp üzerinden yapacağı görüşmeler,ses kayıtları ve fotoğraf paylaşımları anında sizin için kullanıcı paneline aktarılır ve siz de istediğiniz zaman bu paylaşımları panelinizden görebilirsiniz. 

   Bahsettiğim yazılımları nasıl kullanacağınızı ve whatsapp takibininde ne şekilde olacağını sitemdeki Flexispy ve Mspy linklerinden öğrenebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder