Sayfalar

4 Mart 2015 Çarşamba

Telefon Dinleme Programları Hakkında Genel Bilgiler (Mspy , FlexiSpy vb.)

   Cep telefonları ilk çıktığında herkes tarafından zenginlik ve lüks yaşam tarzını yansıtmak için alınırken,günümüzde artık tamamen zaruri bir ihtiyaca dönüştü. Durum böyle olduğundan dolayı haliyle cep telefonu kullanım yaşı da giderek küçülüyor. Peki cep telefonları göründüğü kadar masum mu ? Burda amacım cep telefonlarını kötülemek değil,aksine gerçekten de masum olan cep telefonlarını hayatlarının yanlışlarını yaptıkları bir araca çeviren insanların kontrol altına alınması. Peki nasıl mı  ? Tabiki de telefona yükleyeceğiniz güzel bir takip etme yazılımıyla. Buradaki yazılarım tamamen sizleri bu konularda bilgilendirmek üzerine olacaktır.

Telefon Takip Programları Ne İşe Yarar ?
   Az önce de dediğim gibi cep telefonları hem lüks hemde sadece 'alo alo' diye tabir edilen basit bir görüşme olmaktan tamamen uzaklaşmış durumdadır. Koskoca bir fotoğraf makinesini,bilgisayarı,hesap makinesini,video kayıt cihazlarını,mektupları,atarileri yani kısacası kullandığımız her şeyi ufacık makinesiyle içine alan bir cihaz haline dönüştü. Durum böyleyken biz insanların cep telefonu aracılığıyla ne tür yanlışlar ya da hatalar yapabileceğimizi hepimiz biliyoruz. Hadi biz neyse de ya o çocuklarımız ? Yeni yeni bedenlerini,çevresini,arkadaşlarını ve dünyayı keşfeden çocuklarımız için de telefon son derece tehlikeli bir alet haline geliyor. İşte böyle durumları engellemek isteyen ebeveynlerin imdadına cep telefonu takip programları dediğimiz bana göre muhteşem bir uygulama yetişiyor. 
   Bu programlar sayesinde çocuğunuzun cep telefonu üzerinden neler yaptığını,kimlerle görüştüğünü ve nerelerde 'takıldığını' öğrenebilirsiniz. 

Telefon Dinleme Programları Ne Gibi Özellikler Sunar ?
   Telefon dinleme yazılımlarını dilerseniz İphone da dilerseniz de Android cihazlarda hiç bir sıkıntı ve zorluk yaşamadan kullanabilirsiniz. Yazılımlar hedef cihaza son derece kolay ve hızlı bir şekilde yüklenir. İnanın bana teknolojiden çok fazla anlamıyor dahi olsanız, bu yazılımları yüklemek size çok basit gelecektir.
   Mesela reşit olmayan bir çocuğunuzun telefonunu takip etmek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey,çocuğunuzun haberi olmadan onun telefonuna ulaşmanız ve yükleme linkini internet tarayıcısına yazıp sayfayı açmaktır. Bundan sonrası basit bir kurulum ve işlem tamam !
   Yüklediğiniz bu yazılım telefonun arka yüzünde kullanıcıdan tamamen habersiz ve bağımsız bir şekilde çalışır. Adeta çocuğunuz için dedektif tutmuş gibi olursunuz ; 7/24 yanında ama çaktırmadan ! Bu program kullanıcı tarafından asla farkedilmez,saklanmayı çok iyi bilir..

Ben bu programı satın aldım ama; 'Ne işime yarayacak?' diyorsanız ; 
   
  Cep telefonu takip programlarının her birinin kullanıcısına sunduğu özellikler bambaşkadır. Daha doğrusu birisi daha fazla diğeri ise daha az özellik sunmaktadır. 

  Örnek verecek olursak ; Diyelim ki her özelliği sunan tam işlevli bir program satın aldınız. Siz bu programı hedef telefona yüklediğiniz andan itibaren o telefonun ; gelen ve giden aramalarına, sms,whatsapp,viber,facebook messenger gibi sohbet alanlarındaki konuşmaların tümüne, telefonda kullanılan şifrelerin hepsine, gps yardımıyla telefon kullanıcısının nerede olduğunun bilgisine hakimsiniz demektir. Bu özelliklerin haricinde telefon kamerasından çekilmiş her video ve fotoğrafı da dilediğiniz an görebilirsiniz. İsterseni telefonu uzaktan adeta elinizde kumanda varmışçasına yönetebilir ya da keylogger özelliğiyle yazılan tüm kelimeleri görebilirsiniz. 

Bu yazılımlardan birini almaya karar verdiniz ama hangisini alacağınızı bilemiyorsanız ;

   Telefon dinleme programları ilk olarak 2000li yıllarda piyasaya sunulmuştur. Çıktığı zamandan günümüze kadar geçen zaman diliminde özellikler ve kalite açısından her biri ilerleme kaydetti. Şu anda dünya üzerinde çok popüler yazılımlar bulunmaktadır. Bu yazılımların bir kaçına sitemizde yer verdik ama en popüler iki isim verecek olursak;diğerleriyle kıyasladığımızda ve eleme yöntemi yaptığımızda elimizde sadece Mspy ve Flexispy programları kalıyor. 

   Mspy ve Flexispy uzun yıllardır var olan yazılımlardır dolayısıyla kalitesi ve özellikleri gün geçtikçe artmıştır. Diğer programlar arasında en iyi olmalarının sebepleri de gerek şirketlerinin disiplinli çalışması gerekse de müşteri memnuniyeti odaklı olmalarıdır. 

   Ben bu yazımda sizlere telefon dinleme programlarını kısa ama öz olmak şartıyla elimden geldiğince tanıtmaya çalıştım. Yalnız söylemem gereken önemli bir konuyu da atlamak istemiyorum. Bu yazılımları bulunduğunuz ülkenin kanunları ve yasal durumuna uygun kullanmanızdır.    
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder