Sayfalar

7 Mart 2015 Cumartesi

FLEXİSPY TELEFON DEĞİŞTİRME İŞLEMİ NASIL OLUR ?

   Flexispy'ın kullanıcılarına sunduğu en önemli özelliklerden birisi de lisans kullanım süresi boyunca,yazılımı bir başka telefona aktarmaktır. Diyelim ki programı büyük oğlunuzun telefonunu izlemek için satın aldınız ve belli bir süre kullandınız. Artık bu telefonu izlemek istemiyor,küçük kızınızı merak ediyorsunuz. Bunun için lisans kullanım süresi boyunca ikinci bir yazılım satın almaya gerek yok. Yapacağınız tek şey programı o telefondan diğer telefona aktarmak olacaktır.Kullanım süreniz bitene kadar programı istediğiniz kadar telefona aktarma şansına sahipsiniz. 

   Şimdi de yine ekran görüntüleriyle sizlere telefon değiştirme işlemlerinin nasıl yapılacağını göstereceğim. 

   Öncelikle bilgisayarınızdan Flexispy online kullanıcı panelinizi,kullanıcı adı ve şifrenizle açınız.


 1) Panelinizdeki Control Center yazısına tıklayın.


2) Şimdi Device Controls yazısına tıklayın.


3) Deactive yazısına tıklayın.



4) Son aşama olarak da Deactine Now yazısına tıklayın. 


   Yapılacak işlemler işte bu kadar basit ve kolaydır. Bu işlemleri yaptıktan 1 saat sonra online kullanıcı paneliniz sizi tekrardan kurulum aşamalarına yönlendirecektir. Yani bu işlemleri yapıp yaklaşık olarak 1 saat sonra tekrardan panelinize girerseniz Flexispy'ı satın aldığınız ilk an gibi kurulum ekranıyla karşılacaksınız. Böylelikle programı başka bir telefona kolayca yükleyip o telefonu kontol etmeye başlayabilirsiniz. Az öncede dediğim gibi bu telefon değiştirme işlemini lisans süreniz bitmeden defalarca yapabilirsiniz.. 

Şimdi de Önemli bir ayrıntıdan bahsetmek istiyorum. 

   Yukarıda verdiğimiz işlemler programın yüklü olduğu cihazı değiştirip başka bir cihaza aktarmak içindir. 
   Eğer Flexispy'ın kurulu olduğu telefonda herhangi bir sebepten dolayı tekrardan kurulum gerçekleştirmek istiyorsanız yukardaki aşamalardan sonra ek olarak Flexispy'ı Uninstall(Telefondan Silme) yapmanız gerekmektedir. Bunun içinde Flexispy'ın yüklü olduğu hedef cihaza uninstall sms kodunu göndermeniz yeterli olacaktır. Bu smsi herhangi bir telefondan gönderebilirsiniz. Böylelikle komutu gönderdiğiniz anda Flexispy yüklü olduğu cihazdan silinmiş olacaktır. 

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder